Universitat Rovira i Virgili

REPORT
New scientific evidence on the benefits of yoghurt consumption
Autors: Nancy Babio Sánchez, Guillermo Mena Sánchez, Jordi Salas-Salvadó.

Editors: Human Nutrition Unit. Department of Biochemistry and Biotechnology.
Faculty of Medicine and Health Sciences. Rovira i Virgili University.
Pere Virgili Institute for Healthcare Research (IISPV).
Biomedical Research Networking Centre in the Pathophysiology of Obesity
and Nutrition (CIBEROBN), Carlos III Institute of Health (ISCIII). Spain.
Any d’Edició: 2018

Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
To view a copy of this license, visit: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/.

Descarregar document

   

INFORME
Importancia del consumo y calidad del desayuno en población infantil y adelescente

Autors: Nancy Babio Sánchez, Laura Barrubés Piñol, Jordi Salas-Salvadó.
Editors: Unidad de Nutrición Humana. Departamento de Bioquímica y Biotecnoloía. Facultat de
Medicina i Ciències de la Salut. Universitat Rovira i Virili;  Institut d'Investigació Sanitària
Pere Virgili; Reus, Tarraona (España). Centro de Investiación Biomédica en Red
Fisiopatoloía de la Obesidad y Nutrición, Instituto de Salud Carlos III. Madrid, España.

Any d'Edició: 2018
Edita: Universitat Rovira i Virgili
ISBN: 978-84-8424-724-1

Descarregar document